Plzeň 3 strana 1 z 3 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň 3) pro volby do zastupitelstva městské části nebo městského obvodu Plzeň 3 konané ve dnech (dne) 5. 10. 2018 a 6. 10. 2018 Kandidátní listina Název volební strany: Typ volební strany: KDU-ČSL - PRAVÁ VOLBA PRO PLZEŇ Sdružení pol. stran / hnutí a nezávislí kandidáti Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová, nezávislý kandidát, nezávislá kandidátka Názvy stran: Kandidáti: Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk Ing. Stanislav Šec Muž softwarový inženýr, člen Rady MO Plzeň 3 Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 1. Plzeň 3 35 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Ivana Bartošová Žena náměstkyně hejtmana Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 2. Plzeň 3 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr.Bc. Michala Mariňáková Žena Odborná konzultantka projektů, biolog Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 3. Plzeň 3 36 Navržen(a): Členství: Obec TP: Libuše Hubáčková Žena rodičovská dovolená Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 4. Plzeň 3 31 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. et Mgr. Martin Fládr Muž speciální pedagog - etoped nezávislý kandidát bez politické příslušnosti 5. Plzeň 3 46 Navržen(a): Členství: Obec TP: Prof. MUDr. Miloš Pešek, CSc. Muž přednosta plicní kliniky FN Plzeň Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 6. Plzeň 3 67 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr.et Mgr. Marie Fritzová, Ph.D. Žena VŠ učitelka Fakulta pedagogická ZČU Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 7. Plzeň 3 32 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Josef Rajtmajer Muž systémový inženýr Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 8. Plzeň 3 30 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Bc. Václav Kubernát Muž manažer nezávislý kandidát bez politické příslušnosti 9. Plzeň 3 39 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Dominik Filipi Muž státní zaměstnanec Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 10. Plzeň 3 35 Navržen(a): Členství: Obec TP: Doc. Ing. Martin Poupa, Ph.D. Muž odborný asistent KAE ZČU Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 11. Plzeň 3 45 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jan Lazar, Ph.D. Muž Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 12. Plzeň 3 34 Navržen(a): Členství: Obec TP: Milan Liška Muž majitel prodejny Limansport Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 13. Plzeň 3 53 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Marie Lachmanová Žena vedoucí Karmelitánského knihkupectví Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 14. Plzeň 3 56 Navržen(a): Členství: Obec TP:
Plzeň 3 strana 2 z 3 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň 3) Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk PhDr. Mgr. Jana Petrová Žena vedoucí reg.pracoviště NRZP Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 15. Plzeň 3 49 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Tomáš Bernhardt Muž historik Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 16. Plzeň 3 49 Navržen(a): Členství: Obec TP: Jan Drnek Muž spisovatel Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová KORUNA ČESKÁ, Monarchistické hnutí Čech, Moravy a Slezska 17. Plzeň 3 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Miroslava Pytelková Žena důchodce Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 18. Plzeň 3 63 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jiří Vyšata, Ph.D. Muž VŠ učitel, Fakulta strojní ZČU Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 19. Plzeň 3 52 Navržen(a): Členství: Obec TP: Bc. Pavel Dolanský Muž správce internetových stránek a databází Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 20. Plzeň 3 43 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Ctibor Fojtíček Muž důchodce nezávislý kandidát bez politické příslušnosti 21. Plzeň 3 80 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Richard Kocman Muž softwarový inženýr Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 22. Plzeň 3 32 Navržen(a): Členství: Obec TP: JUDr. Václav Zeman Muž advokát Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 23. Plzeň 3 54 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Hana Matějková Žena učitelka nezávislá kandidátka bez politické příslušnosti 24. Plzeň 3 48 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Milan Tausch Muž ekonom Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Klub angažovaných nestraníků 25. Plzeň 3 51 Navržen(a): Členství: Obec TP: Josef Kabát Muž důchodce Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 26. Plzeň 3 74 Navržen(a): Členství: Obec TP: Jiří Fictum, DiS. Muž učitel IT, správce sítě Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 27. Plzeň 3 33 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Ivo Kadlec Muž archivář Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 28. Plzeň 3 37 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Karel Rajtmajer Muž vedoucí provozního oddělení Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 29. Plzeň 3 63 Navržen(a): Členství: Obec TP: Pavel Kilbergr Muž zámečník Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 30. Plzeň 3 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Petr Rybář Muž obchodní zástupce Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 31. Plzeň 3 40 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jana Pachnerová Žena pečovatelka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 32. Plzeň 3 58 Navržen(a): Členství: Obec TP:
Plzeň 3 strana 3 z 3 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň 3) Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk Hana Součková Žena projektantka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 33. Plzeň 3 58 Navržen(a): Členství: Obec TP: