Plzeň 4 strana 1 z 2 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň 4) pro volby do zastupitelstva městské části nebo městského obvodu Plzeň 4 konané ve dnech (dne) 5. 10. 2018 a 6. 10. 2018 Kandidátní listina Název volební strany: Typ volební strany: KDU-ČSL - PRAVÁ VOLBA PRO PLZEŇ Sdružení pol. stran / hnutí a nezávislí kandidáti Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová, nezávislý kandidát Názvy stran: Kandidáti: Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk Ing. Jiří Lodr Muž ředitel Diecézní Charita Plzeň Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 1. Plzeň 4 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Helena Regnerová Žena ekonomka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 2. Plzeň 4 55 Navržen(a): Členství: Obec TP: PhDr.Bc. Richard Šedivec Muž celní úředník nezávislý kandidát bez politické příslušnosti 3. Plzeň 4 49 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ladislav Libotovský Muž projektant energetických celků Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 4. Plzeň 4 41 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Lilka Rybářová-Ročáková Žena pedagog operního herectví Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 5. Plzeň 4 69 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jan Anderle Muž historik architektury a VŠ učitel nezávislý kandidát Pravá volba pro Plzeň 6. Plzeň 4 62 Navržen(a): Členství: Obec TP: MUDr. Petr Lejčko Muž lékař psychiatr Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 7. Plzeň 4 33 Navržen(a): Členství: Obec TP: Jana Bretschneiderová Žena sekretářka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 8. Plzeň 4 32 Navržen(a): Členství: Obec TP: Bc. Luděk Kantor Muž podnikatel Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 9. Plzeň 4 32 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Václav Mazín, Ph.D. Muž státní úředník nezávislý kandidát bez politické příslušnosti 10. Plzeň 4 66 Navržen(a): Členství: Obec TP: Marie Trejbalová Žena majitelka účetní firmy Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 11. Plzeň 4 49 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ladislav Bretschneider Muž vedoucí prodejny Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 12. Plzeň 4 28 Navržen(a): Členství: Obec TP: Miroslav Fořt Muž elektromechanik Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 13. Plzeň 4 44 Navržen(a): Členství: Obec TP: MUDr. Martin Pachner Muž lékař hematolog Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 14. Plzeň 4 33 Navržen(a): Členství: Obec TP:
Plzeň 4 strana 2 z 2 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň 4) Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk Ing. Markéta Königsmannová Žena referentka ČIŽP Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 15. Plzeň 4 53 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Viktor Jílek Muž živnostník nezávislý kandidát bez politické příslušnosti 16. Plzeň 4 53 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Dušan Váňa Muž manažer telekomunikačních staveb Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 17. Plzeň 4 53 Navržen(a): Členství: Obec TP: RNDr. Eva Fajfrová Žena geoložka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 18. Plzeň 4 64 Navržen(a): Členství: Obec TP: Jaroslav Kojzar Muž podnikatel Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 19. Plzeň 4 69 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Alice Urbánková Žena farmaceutka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 20. Plzeň 4 47 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Pavel Turek Muž vedoucí Domova Sv. Alžběty Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 21. Plzeň 4 36 Navržen(a): Členství: Obec TP: Jana Hýblová Žena vedoucí ekonomického úseku Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 22. Plzeň 4 62 Navržen(a): Členství: Obec TP: Iveta Pohořelá, DiS. Žena pedagog Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 23. Plzeň 4 44 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Jaroslav Bělohoubek Muž stavební technik Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 24. Plzeň 4 63 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Karel Drhovský Muž zahradní architekt Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 25. Plzeň 4 76 Navržen(a): Členství: Obec TP: