Plzeň strana 1 z 3 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň) pro volby do zastupitelstva obce Plzeň konané ve dnech (dne) 5. 10. 2018 a 6. 10. 2018 Kandidátní listina Název volební strany: Typ volební strany: KDU-ČSL - PRAVÁ VOLBA PRO PLZEŇ Sdružení pol. stran / hnutí a nezávislí kandidáti Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová, nezávislý kandidát, nezávislá kandidátka Názvy stran: Kandidáti: Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk Ing. Petr Náhlík Muž náměstek primátora města Plzně Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 1. Plzeň 56 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Stanislav Šec Muž softwarový inženýr, člen Rady MO Plzeň 3 Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 2. Plzeň 35 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Pavel Janouškovec Muž ředitel Městská Charita Plzeň Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 3. Plzeň 58 Navržen(a): Členství: Obec TP: MUDr. Jiří Podlipný, Ph.D. Muž lékař psychiatr Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 4. Plzeň 1 48 Navržen(a): Členství: Obec TP: MUDr. Pavel Boček Muž lékař kardiolog Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 5. Plzeň 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr.Bc. Michala Mariňáková Žena Odborná konzultantka projektů, biolog Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 6. Plzeň 3 36 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Daniel Petříček Muž ředitel Církevního gymnazia Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 7. Plzeň 44 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Lilka Rybářová-Ročáková Žena pedagog operního herectví Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 8. Plzeň 69 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Štěpán Krňoul Muž učitel, zastupitel MO Plzeň 1 Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 9. Plzeň 34 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jiří Lodr Muž ředitel Diecézní Charita Plzeň Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 10. Plzeň 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jan Anderle Muž historik architektury, vysokoškolský učitel nezávislý kandidát Pravá volba pro Plzeň 11. Plzeň 62 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Tomáš Bernhardt Muž historik Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 12. Plzeň 49 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr.et Mgr. Marie Fritzová, Ph.D. Žena VŠ učitelka Fakulta pedagogická ZČU Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 13. Plzeň 3 32 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Mgr. Martin Černý Muž vedoucí logistiky Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 14. Plzeň 43 Navržen(a): Členství: Obec TP:
Plzeň strana 2 z 3 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň) Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk Doc. MUDr. Tomáš Reischig, Ph.D. Muž vedoucí lékař úseku nefrologie FN Plzeň Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 15. Plzeň 46 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Ivana Bartošová Žena náměstkyně hejtmana Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 16. Plzeň 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Miroslav Matějka Muž ekonom Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Klub angažovaných nestraníků 17. Plzeň 51 Navržen(a): Členství: Obec TP: MUDr. Martin Pachner Muž lékař hematolog Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 18. Plzeň 33 Navržen(a): Členství: Obec TP: Prof. MUDr. Miloš Pešek, CSc. Muž přednosta plicní kliniky FN Plzeň Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 19. Plzeň 67 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Martin Svejkovský Muž obchodní ředitel Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 20. Plzeň 31 Navržen(a): Členství: Obec TP: PhDr. Miroslav Hus Muž historik nezávislý kandidát Pravá volba pro Plzeň 21. Plzeň 64 Navržen(a): Členství: Obec TP: Bc. Miroslav Blabol, DiS. Muž technický náměstek ředitele ŘSD, Správa Plzeň Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová nezávislý kandidát 22. Plzeň 36 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Josef Rajtmajer Muž systémový inženýr Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 23. Plzeň 30 Navržen(a): Členství: Obec TP: Doc. Ing. Martin Poupa, Ph.D. Muž odborný asistent KAE ZČU Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 24. Plzeň 45 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jiří Trhlík Muž odborný pracovník ochrany ŽP Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 25. Plzeň 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Pavel Růžička Muž technik kvality Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 26. Plzeň 32 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Jiří Janeček Muž projektový manažer Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 27. Plzeň 49 Navržen(a): Členství: Obec TP: Jaroslav Liška Muž předseda okresní rady Junáka v Plzni, živnostník LIMANSPORT Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 28. Plzeň 28 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. et Mgr. Martin Fládr Muž speciální pedagog - etoped Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 29. Plzeň 46 Navržen(a): Členství: Obec TP: dipl.um. Václav Kapusta Muž učitel a hudebník Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 30. Plzeň 42 Navržen(a): Členství: Obec TP: Bc. Jan Novák Muž finanční poradce Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 31. Plzeň 33 Navržen(a): Členství: Obec TP: MUDr. Jan Boček Muž lékař internista Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 32. Plzeň 27 Navržen(a): Členství: Obec TP:
Plzeň strana 3 z 3 Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva (Plzeň) Jméno a příjmení kandidáta Pohlaví Poř. Povolání Věk JUDr. Petra Jánošíková, Ph.D. Žena proděkanka pro studijní záležitosti Fakulty právnické ZČU Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 33. Plzeň 42 Navržen(a): Členství: Obec TP: Jana Těthalová Žena učitelka v MŠ Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 34. Plzeň 55 Navržen(a): Členství: Obec TP: Bc. Luděk Kantor Muž podnikatel Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 35. Plzeň 32 Navržen(a): Členství: Obec TP: Libuše Hubáčková Žena rodičovská dovolená Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 36. Plzeň 31 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Vladimíra Čapková Žena ekonomka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 37. Plzeň 40 Navržen(a): Členství: Obec TP: MUDr. Radka Fuchsová Žena lékařka laboratoře imunodiagnostiky nezávislá kandidátka bez politické příslušnosti 38. Plzeň 9-Malesice 47 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Dušan Janík, Ph.D. Muž vývojář software Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 39. Plzeň 34 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Miroslav Cudlman Muž starosta MO Plzeň 9 Malesice Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 40. Plzeň 60 Navržen(a): Členství: Obec TP: Ing. Ctibor Fojtíček Muž důchodce Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 41. Plzeň 80 Navržen(a): Členství: Obec TP: PhDr. Mgr. Jana Petrová Žena vedoucí reg.pracoviště NRZP Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 42. Plzeň 49 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Marie Lachmanová Žena vedoucí Karmelitánského knihkupectví Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 43. Plzeň 56 Navržen(a): Členství: Obec TP: Milan Liška Muž majitel prodejny Limansport Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová bez politické příslušnosti 44. Plzeň 53 Navržen(a): Členství: Obec TP: Mgr. Karel Syka Muž ředitel ZUŠ nezávislý kandidát Pravá volba pro Plzeň 45. Plzeň 68 Navržen(a): Členství: Obec TP: Bc. Věra Kopicová Žena odborná referentka Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová 46. Plzeň 1 57 Navržen(a): Členství: Obec TP: Doc. Ing. Vladimír Duchek, Ph.D. Muž prorektor ZČU nezávislý kandidát Pravá volba pro Plzeň 47. Plzeň 53 Navržen(a): Členství: Obec TP: